29 augusti 2007

Vi ska skiljas

Jadå det är sant. Tony och Jenny har stött oss och fött oss i stort sett hela tiden sen vi kom hem från San Francisco men nu är det dags att klippa navelsträngen och flytta hemifrån.

Vi har fått lägenhet!

I andra hand på Knivsöder. Hos världens finaste farbror har vi varit i kväll och han äger en fastighet där hans son hyr ut sin tvåa högst upp på sjätte våningen. 68 m2, öppen planlösning, genomgående lägenhet med TVÅ stora balkonger - en med morgonsol och en med kvällssol. Kök med stor kyl och frys, diskmaskin, skafferi, städskåp och plats för lagomstort matbord. Stor hall med inbyggd arbetsplats. Sovrum med fyra garderober plus två klädkammare i hallen. Superfräscht nyrenoverat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Jonas säger att jag inte får skriva något eftersom vi inte har skrivit kontrakt än men jag litar verkligen på denna farbror som inte är som alla andra på denna smutsiga och slaskiga andrahandsmarknad utan en rejäl en från Tärnaby.

Jag är så lycklig!!

2 kommentarer:

JaCal sa...

Stort grattis! Klart man måste lita på farbröder från Tärnaby. Nu ser vi fram emot rapportering från Knivsöder! Kan meddela att det är värmebölja i norra californien och inte vore så tokigt alls att svalka sig i Stockholm just nu...

Tina sa...

Tack! Åh men du - värmebölja låter underbart, här är 11 grader och höstigt krispigt i luften (vilket iofs är mysigt men inte med tanke på hur många långa kalla månader vi har framför oss). Värmebölja låter... ja, overkligt.