14 mars 2008

Zippa mig hit och zippa mig dit

Något känns lurt. Jag är packad och klar i god tid, allt är i ordning och jag har gott om plats i min lilla kabinväska. Passet och börsen ligger i handväskan, lägenheten är städad, soporna tömda. Jag har nog glömt något jätteviktigt.

Annars undrar jag över det här med ziplock-påse. Vad är det som gör att jag inte kan stoppa vätskorna i en vanlig fryspåse? Jag kan inte tro annat än att det är något så idiotiskt som att regeln om vätskor - 100 ml bla bla bla - initierades i USA där alla plastpåsar är ziplock-påsar. Och sen följde resten av världen efter och då blev det ziplock per definition. Vanlig plastpåse aja baja.

Jag ser verkligen inte fram mot resan i morgon. Två timmar till Amsterdam, åtta och en halv till New York, sex och en halv till San Francisco. Min enda tröst är att jag får stiga ur då och då. Måste ladda ordentligt med böcker och sudoku.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Pytt, som om du inte ser fram mot att få resa till det Stora Landet i Väster. Ni kommer ju att få det jättekul. Vi kommer att sakna er, men tröstar oss med languster vid kanten av Atlanten.
Kram Jenny

Anonym sa...

Ha en toppenresa!!