30 april 2007

Jobba, för bövelen!

Och så försöker jag få tag i folk i Sverige vilket inte går särskilt bra eftersom det är Valborgsmässoafton och folk är lediga. Nu förstår jag plötsligt Jasons frustration. Han har mycket kontakt med svenska designföretag och suckar ständigt: "Ni är ju jämt lediga i det där landet. Helgdagar hela tiden!" Och visst är det irriterande att inte få fixat det man behöver. Som att sitta på kontor och försöka få något gjort i juli ungefär. Skulle inte tro det.

Så ut med er och demonstrera i morgon! Något vettigt ska väl ledigheten gå till.

Själva firar vi Valborgsmässoafton med att gå på Golden Gate Yacht Club och lyssna på Håkan Nesser och Ingegerd Frimansson. Så trevligt, så trevligt.

Och grattis Mille som fyller ett år i dag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har också varit ledig idag (valborg). Passade dock på att få lite bilder som man inte kan ta varje dag: http://www.hasse.se

Anonym sa...

Mille tackar så mycket för att bli ihågkommen.

Hans ettårsdag spenderade han trist nog på lassa då han fått vinterkräksjuka dagen efter vi kom hem från SF och blev väldigt uttorkad och dålig. Vi fick ila till akuten där han snabbt fick hjälp. Vi har varit på lassa fyra dagar och tack gode gud att vi bor nära NUS och för att barnsjukvården är så bra! Ibland känns det helt ok med våra svenska skatter!

Tina sa...

Ullis berättade, usch så jobbigt, lilla Mille hoppas att han mår bättre nu. Och att ni får tillfälle att sova ikapp.

Massa kramar till er alla.