09 november 2005

Kontraktet påskrivet

Igår var vi hos George, vår nya hyresvärd, och skrev på kontraktet till lägenheten. Han verkar inte så lurig som vi först trodde utan var riktigt gullig! Och hans fru Nan (eller om hon var hans dotter, svårt att åldersbestämma henne), verkade vara en riktig fixare så det ska nog inte bli några problem. Det känns skitbra! Vi gick också till lägenheten tillsammans med dom för att de skulle visa oss hur allt fungerar och nu hade Nan varit där och städat så allt kändes fräschare denna gången. Vi ska bo i huset i mitten på bilden, högst upp.

Tyvärr kan vi inte flytta förrän våra grejor från Sverige kommer, förhoppningsvis i slutet av november. Där vi bor nu får vi bo kvar tills den 26 november (vi kan bo kvar längre men då får vi betala). Men våra hyresvärdar lånar mer än gärna ut madrasser, porslin, handdukar och sådant till oss ifall vi inte skulle ha hunnit få våra saker - hygglo.

Ska åka dit idag igen, kolla lite och fotografera så jag lägger ut bilder lite senare. Förresten finns det ett gym/hälsoklubb typ 30 meter från vår port - äntligen kanske jag kommer igång med att träna!