18 december 2006

Julfest

I går var vi på julfest på Marriott Hotel i stan, Genentechs årliga. Några kollegor kom till oss innan och drack cocktails.

















Vi har en liten situation nu, med bordet. Vi är extremt rädda om det. Ungefär som med vita soffan för x antal år sedan (fast riktigt i Karin och Jens klass har vi aldrig varit). Fick paniken när vi insåg att vi inte hade några glasunderlägg. Men Jonas sprang ner till baren på hörnet och fick ett gäng gratis. Fula men funktionella. Nästa utmaning var att våga ha ljus på bordet. Men inga märken blev det och bara pyttelite stearin. Nu måste vi köpa tabletter om vi ska kunna äta middag framför tv:n.




















Sen fick vi köa för att komma in på festen. Vet inte hur många gäster men i fjol var det 7 000 om jag minns rätt. Maten var helt okej. Kall och varm buffé plus dessertbord.

















Jonas, Irmarie och hennes kille. Vi röjde järnet på dansgolvet till "YMCA" - till och med Jonas dansade - men det var bara Irmaries kille som kunde rörelserna på riktigt, vi andra hittade på egna. Vid 12-tiden bestämde sig de andra för att gå och spela biljard men jag och Jonas fick lov att gå hem eftersom jag skulle jobba i dag. Var lite trött i huvudet men det var mycket folk i butiken så jag hann inte tänka på det. Kvällens glöggparty passade vi dock.