03 januari 2006

Raindrops keep falling on my head

Oj oj oj - det känns som om det har regnat i flera veckor i sträck nu. Och stormat. Vi har inte haft några översvämningar i San Francisco, däremot har det varit ganska kaosigt norr om staden, i Napa Valley. Tur att vi inte åkte dit under mellandagarna som vi hade tänkt. Man har ingen större lust att gå ut när det är så dåligt väder men igår och idag har jag ändå tagit promenader - upp och ner för kullarna, det blir ganska svettigt efter ett tag. Där vi bodde förut var det platt men inte här. Det är hur som helst okej att vara inomhus också för vi har en del att pyssla med i lägenheten och här är så mysigt! Och stort, cirka 100 m2 tror jag att det är, så trots att Fredrik och Saki bor här nu så kan vi alla fyra vara i olika delar av lägenheten så det känns inte trångt.

Igår var vi ute och åt på en peruansk restaurang här på gatan, fantastiskt god mat med många nya smaker och väldigt trevlig personal.

Idag ska kabelgubben komma och installera trådlöst Internet - har vi riktigt tur (det vill säga tunna väggar) så kan vi sitta på terassen och surfa när det blir bättre väder.