26 december 2005

Julkramar till alla nära och kära

Jag har just lyssnat av våra meddelanden och det var så härligt att höra era röster - massor med pussar till er, kära vänner, vi längtar efter er! Jag antar att ni hade mysig annandagsmiddag hemma hos någon och vi hade gärna varit med er! Ett annat år kanske.

Igår - Christmas Day - var vi på middag hos Yamo, Jonas kollega. Han plus fru och två jättesöta barn bor i Alamo, Bay Areas Djursholm, typ. Det ligger fantastiskt vackert uppe i bergen och det är en helt annan natur än i stan, otroligt grönt och kulligt och så är det nationalpark så där finns en massa vilda djur - kalkoner höll vi på att köra över på vägen dit, vargar, spelfåglar, rådjur, tigrar och mycket annat (nej, några tigrar finns det inte förstås!). De hade besök av sina släktingar från Stockholm så vi pratade en hel del svenska. Huset var verkligen otroligt och terassen vette mot gröna berg och dalar - utsikten var enorm!

Lite bilder; familjen och vi, dottern Magdalena, jag och systerns man, Yamos fru och systerdotter, Jonas vid öppna spisen.

Jag längtar efter Umeåsnön men vi åkte nercabbat på julafton och det var rätt okej det också.